top of page

مجموعة الهندسة و التكنولوجيا

Public·53 members
Henrique Consoni
Henrique Consoni

Filme Seriale Canal D Inima Nu Respecta Reguli


Filme Seriale Canal D Inima Nu Respecta Reguli
Inima nu respecta reguli este un serial turcesc difuzat de Kanal D, care spune povestea de dragoste dintre Harun si Eda, doi oameni care se intalnesc printr-o intamplare si isi schimba destinul. Serialul are 90 de episoade si a fost produs de Stil Medya pentru ATV in 2009-2011.


DOWNLOAD: https://0arfracrapi.blogspot.com/?az=2w3Evj


Harun (Serhan Yavas) este un barbat chipes si bogat, fiul proprietarului firmei de transport Arslanli, care se indragosteste de Melda (Sinem Oztufan), o fata frumoasa si ambitioasa, care lucreaza la firma lui. Harun o cere in casatorie pe Melda si asteapta cu nerabdare raspunsul ei. Totul se complica insa cand Harun o intalneste pe Eda (Ozlem Yilmaz), sora mai mica a lui Melda, care este studenta si pasionata de dansuri traditionale. Eda este o fire joviala, pasionala si sentimentala, care crede in dragostea adevarata. Intr-o noapte, Harun si Eda se saruta fara sa stie cine sunt ei de fapt. Acest moment le va schimba viata pentru totdeauna.


Inima nu respecta reguli este un serial plin de emotie, suspans, intrigi si romantism, care arata cum dragostea poate invinge orice obstacol. Serialul a fost un succes in Turcia si in alte tari, unde a fost difuzat subtitrat sau dublat. In Romania, serialul a fost difuzat de Kanal D in 2017 .


Daca vreti sa urmariti serialul Inima nu respecta reguli online subtitrat, puteti accesa site-ul [DespreSeriale], unde gasiti toate episoadele serialului. Va dorim vizionare placuta!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • BHRRES
 • Lilly Milani
  Lilly Milani
 • booking flightus
  booking flightus
 • Leonard Britolli
  Leonard Britolli
 • Goyo Dinielli
  Goyo Dinielli
bottom of page